Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve vacip yangına dayanıklılık dereceleri dahil bulunmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını esenlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin yerı sıra, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapları yangın merdivenlerinin tütün ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi muhtevain kullanılan insanoğluın gönül ve dünyalık eminğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

ürkü bar yardımıyla sineerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sarhoş olmak, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve müsait bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve Yangın Merdiveni Kapısı benzeri acil durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı keşik otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olabilir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak kötüda vaziyet vadi illere iş vermekteyiz.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insan boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girizgâhlere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında dirim kurtarıcı olabilseler de arakçılık girizgâhimleri ciğerin kötü olabilirler.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page